De Ultieme Oplossing Voor Papegaai & Parkiet

"Nooit was het trainen van je papegaai of parkiet zo eenvoudig..."

Ontdek het zelf met de Birdbox Papegaaien School, thuis vanuit de luie stoel...

Papegaaien Training School Birdbox
Rotterdam, Nederland

Beste en gewaardeerde mede vogel liefhebber,

Je bent op deze tijdelijke en exclusieve pagina terecht gekomen, omdat je wilt ontdekken hoe je kunt voorzien in een betere kwaliteit van leven voor je papegaai of parkiet. Of misschien wel, omdat je van plan bent om een papegaai of parkiet aan te schaffen. Je bent in elk geval op de goede plaats!

Bijten, schreeuwen, stress en vluchten zijn de meest voorkomende problemen die we tegenkomen bij kromsnavels die als huisdier worden gehouden. Gedrag dat je niet verwacht van een huisdier. Je wilt immers een huisdier vanwege gezelschap en een gelukkig huisdier is prettig gezelschap, maar een ongelukkige papegaai of parkiet wil je eigenlijk liever kwijt.

Je staat nu op het punt om eindelijk de oplossing en doorbraak te vinden voor het probleem met jouw kromsnavel of om deze veelvoorkomende problemen voor altijd te voorkomen.

Hoe zou je het vinden als je precies wist hoe je het gedrag van je kromsnavel moest interpreteren en vervolgens omzetten tot positieve actie? M.a.w. Hoe zou het zijn als je papegaai of parkiet zou doen wat jij wilt? Als je kunt communiceren met hem op basis van vriendschap?

Wat als er een door en door beproefde eenvoudig uit te voeren methode zou bestaan waarmee iedereen zijn of haar kromsnavel niet alleen beter leert begrijpen, maar die iedereen ook in staat stelt te voorzien in de noodzakelijke behoeftes van elke papegaai of parkiet? Er zouden uiteindelijk alleen nog maar blije en gelukkige vogels als huisdier worden gehouden, toch?

Niemand zou zijn of haar zich misdragende vogel meer willen dumpen op websites zoals marktplaats.

Het Goede Nieuws is dat er een
Complete Oplossing Bestaat ...

Het einde van dagelijkse irritatie door een krijsende papegaai
of parkiet is vanaf nu in zicht als jij actie onderneemt.

Een papegaai of parkiet waarmee het enig mogelijke contact is een knauw in je vingers zal zo gek op je worden dat hij het liefst rustig op je schoot tegen je aan komt zitten, terwijl je hem aait in de nek. Zijn favoriete spelletje zal zijn om op zijn of haar rug veilig en knus in jouw hand te liggen..

Niets is vervelender dan een vogel als huisdier te houden die eigenlijk thuishoort in een volière waar hij zo hard kan vliegen en schreeuwen als hij wil zonder dat iemand er last van heeft. Hoe erg dit is, wordt door buitenstaanders zwaar onderschat. Je kunt er een complete zenuwinzinking van krijgen, terwijl je vol goede moed alles al geprobeerd hebt.

Misschien heb je zelf of anderen in je omgeving al vaker geroepen: Zo kan het niet langer!

WELNU DAT HOEFT OOK NIET, want vanaf nu is er de BirdBox Vogel Trainings Cursus waarmee je direct thuis samen met je papegaai of parkiet praktisch aan de slag kunt!

Deze enige in zijn soort Nederlandstalige zeer complete cursus neemt je in ruim 47 uur uniek video materiaal mee aan de hand door elke stap die nodig is om op een verantwoorde en plezierige manier het leven van en met je papegaai of parkiet op de rails te zetten.

Een betere kwaliteit van leven voor je vogel die er immers niet zelf voor gekozen heeft om als huisdier te worden gehouden, is het gevolg. Van daaruit zal de dagelijkse omgang met de vogel binnen een huishouden een enorme positieve boost krijgen.

Vanaf nu wordt het samen genieten i.p.v. dagelijkse irritatie.

Vanaf nu wordt het dagelijks genieten met je papegaai & parkiet i.p.v. dagelijkse irritatie ...

Bijna 20 jaar terug kregen we een valkparkiet te logeren van een kennis die 14 dagen met vakantie ging. Zowel mijn vrouw als ikzelf hadden van huis uit vroeger nooit iets gehad met vogels. We vonden het zelfs maar zielig, zo'n vogel in een kooi. Die hoort eigenlijk vrij rond te vliegen dachten we.

We zouden goed passen op de valkparkiet en hem op verzoek ook dagelijks los laten in huis. De opeenvolgende dagen werden helemaal opgevrolijkt door dit levendige en grappig brutale vogeltje dat ook nog eens flink kon kletsen. Voor we het wisten waren we helemaal dikke vrienden met deze inmiddels zich helemaal thuis voelende valkparkiet logé.

Om een lang verhaal kort te maken, de logé moest na twee weken weer naar huis en dat was niet leuk! Althans niet voor ons, maar wel voor onze vriendin die wekenlang dagelijks aan de telefoon hing wat of we toch met haar vogel hadden gedaan dat hij nu ineens zo aanhankelijk, spontaan en zelfs brutaal was geworden. Ze had hem voordien wel regelmatig uit de kooi gehad, maar tot onze verbazing eigenlijk nooit in de hand gehad. Nu was dat het eerste wat de vogel deed zodra hij uit de kooi mocht: direct op de hand en knuffelen.

Nog dezelfde week dat de logé weer terug was naar het eigen huis, gingen we op zoek naar een valkparkiet voor onszelf. Je raad het al, dat werd een groot succes en al snel volgde er een tweede. Ondanks dat de twee valkjes iets in leeftijd verschilden en zo tam waren als je maar bedenken kan, werden ze goede maatjes. Dat resulteerde binnen een jaar in 5 eitjes en daaruit 5 gezonde jonge bont gekleurde valkparkieten.

Toen was het hek van de dam. De buurman wilde er wel een en ook de overburen. Ze groeiden op in huis en werden deels ook door ons bijgevoerd en opgevoed al moesten we in die tijd alles nog leren.

Nu ruim 15 jaar later mogen we genieten van vele gezonde en uitstekende broedende koppels van verschillende kromsnavel soorten, zoals allemaal te vinden op onze andere site: TammeVogels.nl.

Wanneer je succesvol bent in het kweken met papegaaien en parkieten heb je al snel ruimte gebrek, zeker in Nederland waar elke vierkante centimeter wordt benut. Door de jaren heen leerden we dus alles wat er maar te leren valt over het houden van kromsnavels als huisdier. De meeste voorbeelden vonden we bij inmiddels goede vrienden in de VS waar de hele ontwikkeling op het gebied van kennis van papegaaien gedrag een heel stuk verder is dan in Europa. Men heeft daar al ruim 36 jaar lang wetenschappelijk onderzoek gaande naar o.a. de cognitieve vermogens van de grijze roodstaart papegaai. Deze vogel kan tot op zekere hoogte wel als model worden gezien voor vele andere papegaaien en parkieten soorten, zij het dat dit de beste prater is en blijft.

Terugkomend op het opvoeden van onze jonge vogels tot huisdier houden we altijd zoveel mogelijk alles bij omtrent de ontwikkeling van de jonge vogels vanaf ei tot volwassen huisdier. Dit heeft tot gevolg dat er inmiddels heel wat nuttige informatie is verzameld samen met de vele boeken, conversaties, reizen die we maakten en contacten met vogeltrainers in verschillende vogelparken wereldwijd.

Of het nu het verschonen van de bodembedekking in een volière is of het corrigeren van een ongelimiteerd krijsende kaketoe alles wat we doen, doen we met veel plezier en toewijding.

Dit resulteerde al snel in wachtlijsten voor het overnemen van jonge door ons opgevoede papegaaien en parkieten. We houden bewust het aantal koppels binnen de perken, want bij het opvoeden van jonge kromsnavels in huis tot een gewild en geliefd huisdier ben je nu eenmaal beperkt tot kleine aantallen. Je kunt dit zeer arbeidsintensieve, tijdrovende en veel geduld vereisende werk niet doen met tientallen vogels tegelijk. Elk 'kind' moet de zo broodnodige individuele aandacht krijgen, elke dag opnieuw.

Het zal u wanneer u ons nog niet kent dan ook niet verbazen dat de wachtlijsten zich inmiddels tot op internationaal niveau hebben uitgebreid. Tot in België, Duitsland, Italië, Rusland, Curaçao en delen van Zuid-Amerika zijn er papegaaien en parkieten die in onze huiskamer hier tot geliefd gezelschapsdier ooit zijn opgevoed. Vele van degenen die een kromsnavel van ons overnamen volgen ook onze workshops en cursussen, waardoor er vaak na jaren nog steeds een leuk contact is.

Hier leren we ook weer veel van, omdat we de effecten van onze methode van opvoeden tijdens de eerste levensweken van jonge vogels nu ook op lange termijn kunnen volgen via het interactieve karakter van onze papegaaienschool online.

Mede omdat we met onze werkwijze graag transparant zijn, is het kennelijk voor velen aanleiding om zo graag een deskundig tot huisdier opgevoede vogel over te willen nemen van ons dat er soms wel een jaar van tevoren wordt gereserveerd. We leggen dan middels een soort overeenkomst vast dat zodra er van een bepaalde gewenste soort een jonge vogel beschikbaar komt, deze voor die persoon bestemd is.

Zo ontstaat niet zelden niet alleen een band met de vogels maar evenzo met hun nieuwe verzorgers, zodat er altijd een soort uitwisseling van kennis en ervaring blijft bestaan.

Aangesloten zijn op een onuitputtelijke en waardevolle bron van kennis en ervaring is levenslang van onschatbare waarde voor mens en (huis-) dier...

Wanneer je serieus kweekt met papegaaien en/of parkieten ben je aangesloten bij tenminste één vogelvereniging. Je onderhoud niet alleen contact met vele anderen die dagelijks met dezelfde fascinerende hobby te maken hebben, maar je leert ook voortdurend van elkaar. tenminste zolang je daar zelf voor open staat natuurlijk.

In kwekerskringen is het niet altijd geaccepteerd om vogels met de hand groot te brengen. Dit wordt nog te vaak gezien als 'tegen natuurlijk'. Hoe tegennatuurlijk het is om überhaupt een papegaai die thuis hoort in de regenwouden van Zuid-Amerika te houden in een Nederlandse achtertuin volière wordt dan gemakkelijk even over het hoofd gezien.

Een tijdje terug kreeg ik een paniek telefoontje van een kweker uit de vereniging die wel gehoord had van onze succesvolle methode voor het opvoeden van kromsnavel kuikens. De man stond voor de keuze twee jonge pas geboren Koningsparkieten in het nestblok te laten zitten wat inmiddels door de ouders verlaten was ( ze hadden de jongen al ruim 24 uur niet meer gezien noch gevoerd) of de jongen eruit te halen om ze vervolgens zelf op te voeden. Zijn probleem was echter dat hij zo lang als hij lid was van de vereniging altijd fel tegen hand opfok was. Dat waren allemaal tegennatuurlijke stadsmensen zonder verstand van de natuur....Nu hij zelf werd opgezadeld met de verantwoording voor leven of dood van zijn eigen vogels was er gelukkig toch een lampje gaan branden.

Of ik a.u.b. zo snel mogelijk wilde komen en de kleintjes kon redden van de hongerdood. Ik aarzelde geen moment en ben 's morgens om 5 uur in de auto gestapt om de twee koningen op te halen. Dat is nu zo'n 4 jaar geleden en de twee zijn momenteel de vrolijkste fluiters in onze tuin ook nog bevriend met onze kaketoe Kiwi... Opvallend trouwens dat vogels uit van oorsprong hetzelfde continent het vaak gemakkelijk met elkaar kunnen vinden al lijken ze voor ons nog zo verschillend.

Dagelijks ontvangen we e-mails van over de hele wereld, ook via onze internationale websites, zoals  o.a. parrotschool.com met vragen die te maken hebben met het gedrag van kromsnavels die als huisdier worden gehouden of die op een andere manier samenhangen met het dagelijks leven van mens en papegaai samen.

Nog steeds worden de meeste vragen persoonlijk beantwoord door ons team van vrijwilligers en wij zelf, maar steeds meer kromsnavel liefhebbers kiezen er voor om zich in te schrijven voor een of meerdere van onze workshops. Zo blijven ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze direct antwoorden vinden op bijna alle vragen die je kunt bedenken omtrent het houden van een papegaai of parkiet als huisdier.

In het geïntegreerde papegaaienschool VIP Forum ontmoeten zij elkaar en zo is een waardevolle community aan het ontstaan van bijzondere kromsnavel liefhebbers die belangrijke en zeer waardevolle kennis hebben opgedaan en blijven opdoen.

De ontbrekende schakel bij het houden van een papegaai of parkiet als huisdier: de juiste kennis

De gemiddelde papegaai of parkiet kan gemakkelijk 25 jaar oud worden. Grotere soorten kunnen zelfs wel 100 jaar en nog ouder worden.

Wat ga je al die tijd met zo'n vogel doen in huis?
Wat zou je moeten doen?

  • De praktijk leert dat 90% van de papegaaien en parkieten te lang in een kooi zitten opgesloten.

  • Is dat bij jouw vogel ook het geval? Dat is niet direct jouw schuld!

Men houdt meestal deze dieren met de beste bedoelingen, terwijl het dan toch mis gaat. Bijten, schreeuwen, plukken, ontsnappen enz enz

Anno nu is er veel meer wetenschappelijk bewezen kennis beschikbaar dan pakweg 10 jaar terug, omtrent de natuurlijke behoeftes van vogels die als huisdier worden gehouden.

Heel kort gezegd is dit het beste van het beste meest veelzijdige luxe elite Vogel Training Cursus pakket wat er bestaat. We kunnen er lang of kort over schrijven of praten, maar hier heeft iedereen op zitten wachten die in Nederland en België een kromsnavel in huis heeft.

  • Voordeel 1 - Stop Bijten Via de beproefde op video en in het werkboek uitgelegde methode behoort bijten tot de verleden tijd.
  • Voordeel 2 - Stop Schreeuwen, doe je kromsnavel niet weg, maar los het schreeuw probleem op met eenvoudige stap voor stap handelingen die we voordoen op video en beschrijven in het werkboek.
  • Voordeel 3 - De eerste reactie van een papegaai op dreigend gevaar is wegvluchten. Leer nu je papegaai of parkiet vertrouwen en rust vanuit het begrip van zijn perspectief en de juiste interpretatie van de signalen die hij jou geeft.
  • Voordeel 4 - Stop vijandigheid t.o.v. andere vogels en / of huisdieren zoals hond, kat en knaagdieren.
  • Voordeel 5 - Ontdek wat je 40 jaar lang allemaal met je papegaai of parkiet kunt ondernemen aan activiteiten, spelletjes, training en verbeter zijn kwaliteit van leven aanzienlijk.
  • Voordeel 6 - Creëer een Betere Kwaliteit van Leven voor je Papegaai of Parkiet Jou Samen.
  • Voordeel 7 - Laat je geen commercieel voer aanpraten, maar ontdek Wetenschappelijk Bewijs voor de Beste Papegaaien Voeding.

"De BirdBox heeft onze kaketoe Rico
zonder enige twijfel het Leven Gered ..."

Het belangrijkste is dat JIJ datgene vind in onze trainingen wat je nodig hebt. Het is juist door jouw vragen te beantwoorden dat we deze cursus hebben kunnen samenstellen. Via o.a. onze kwekers website vind je ook tientallen spontaan ingezonden reacties van mensen zoals jij die vaak naast een druk leven ook het beste willen voor hun huisdieren, maar deze vonden we gewoon te leuk om niet hier te plaatsen:

Thomas Dekker

“Hallo Hans & Grace!
Alles gaat goed hier. Ik zit midden in een drukke week, maar vond het toch leuk om jullie even te laten weten hoe het gaat. De vogel houdt heel veel van aandacht, en dat vind ik fijn, want die geef ik graag. Verder gaat het goed ermee! Tis een hele mooie geworden! =D....”

Thomas Dekker
Stefan uit Amsterdam

“ Kortom geweldig wat jullie met hem bereikt hebben,ik heb er echt een nieuwe papegaai vriend bij. Nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp en informatie en voer en tot ziens! PS:de ionisator is ook een geweldig apparaat, jullie hebben geen woord teveel gezegd!

Stefan uit Amsterdam

Dit is dé oplossing voor elke papegaai en parkiet die als HUISDIER wordt gehouden ...

Nog nooit eerder werd in Nederland noch in Europa deze Revolutionaire en Unieke Online + DVD Papegaai en Parkieten Trainings- School toegankelijk gemaakt!

Het is nu mogelijk voor iedereen om thuis vanuit de luie stoel de kennis op te doen waar anderen jarenlang  zeer arbeidsintensief ervaring voor hebben moeten opdoen. De fouten die je als beginnende of zelfs als ervaren papegaaien en of parkieten verzorger kunt maken, hebben wij al voor je gemaakt, zodat jij het nu meteen goed kunt doen!

Wat kun je o.a. allemaal verwachten
in dit complete cursus pakket?

DVD 1: Introductie Vogeltraining

Wat komt er allemaal bij kijken om uw vogel in goede conditie te krijgen en te houden met het oog op succesvolle training?

We gaan uitvoerig in mede aan de hand van interviews met deskundigen op de behoeftes van grote en kleine kromsnavels.

Van ara tot agapornis, ze komen allemaal aan bod. Naast de juiste huisvesting, voeding en aandacht is ook het sociale leven van je kromsnavel van groot belang.

De fysieke conditie

Wat moet je allemaal doen om je vogel met het oog op succesvolle training in goede conditie te krijgen en te houden. Naast de juiste voeding is ook de hoeveelheid erg belangrijk. Beweging en ontspanning komt allemaal aan bod.

De mentale conditie

Jazeker ook kromsnavels hebben gevoel en kunnen in een depressie raken. Dus kunnen ze ook erg happy of zelfs verdrietig zijn. Omdat dit alles te maken heeft met specifieke behoeftes van specifieke vogels besteden we hier veel aandacht aan.Hier liggen de sleutels tot succesvolle training.

DVD 2: Vogel Wellness

Wat komt er allemaal bij kijken om uw vogel in goede conditie te krijgen en te houden met het oog op succesvolle training?

We gaan uitvoerig in mede aan de hand van interviews met deskundigen op de behoeftes van grote en kleine kromsnavels.

Van ara tot agapornis, ze komen allemaal aan bod. Naast de juiste huisvesting, voeding en aandacht is ook het sociale leven van je kromsnavel van groot belang.

De fysieke conditie

Wat moet je allemaal doen om je vogel met het oog op succesvolle training in goede conditie te krijgen en te houden. Naast de juiste voeding is ook de hoeveelheid erg belangrijk. Beweging en ontspanning komt allemaal aan bod.

De mentale conditie

Jazeker ook kromsnavels hebben gevoel en kunnen in een depressie raken. Dus kunnen ze ook erg happy of zelfs verdrietig zijn. Omdat dit alles te maken heeft met specifieke behoeftes van specifieke vogels besteden we hier veel aandacht aan.Hier liggen de sleutels tot succesvolle training.

Luc “proficiat met jullie website !! k heb al héél veel bijgeleerd !! Als dank stuur ik jullie een foto van mijn 2 kampioenen , die , ongelofelijk maar waar, super goed overeenkomen met mn 2 berner-sennen !! Als jullie willen, mag je gerust de foto publiceren. mvgr,  Luc...” Luc
Jan en Anja Onze complimenten voor de goede basis die ze van jullie heeft meegekregen om een geweldige kameraad te worden. SUPER!!! Tot ziens en we houden jullie op de hoogte, Jan, Anja en Jansie.... Jan en Anja

DVD 3: Het Dagelijkse Vogel Leven

Hoe ziet het dagelijks leven van een in huis gehouden papegaai er over het algemeen uit?

Hoe zou het dagelijks leven van een in huis gehouden papegaai er uit moeten zien?

Waar ligt het verband tussen invulling van het dagelijks leven van je kromsnavel en zijn gedrag?

We gaan op bezoek bij verschillende mensen die verschillende kromsnavels houden. Van aratinga kweker tot gedragsdeskundige voor vogels. Ze leveren een waardevolle bijdrage en je zult ontdekken hoe fascinerend het is met deze dieren te leven.

Door de praktische tips die gegeven worden, zal je spelenderwijs precies te weten komen hoe ook jij zonder allerlei ingewikkelde of tijdrovende handelingen een goede relatie met je vogel opbouwt.Hoe zorg je dat je vogel helemaal gek op je wordt?

Door deze voorbeelden uit de praktijk leer je al kijkende naar de video hoe je er voor zorgt dat je vogel helemaal gek op je wordt.

DVD 4: Het Echte Werk: de Trainingssessies

Deze dvd bevat de opnames van speciale trainingssessies waarin wordt uitgelegd hoe je bepaalde trucs kunt aanleren.

Aan de hand van een aantal vormen van probleemgedrag, zoals bijten, schreeuwen, wegvliegen als jij dat niet wilt en extreem territoriaal gedrag leggen we stap voor stap uit welke trainingen je moet toepassen om het gedrag te corrigeren.Vaak zijn dit slechts korte eenvoudig voor iedereen toepasbare oefeningen die je maar een paar dagen hoeft te herhalen.

Dan zal je vogel het al door hebben en zijn gedrag zal veranderd zijn. Hij zal je respecteren en het leuk vinden om samen deze oefeningen te doen. Zo leuk dat hij de volgende keer al enthousiast wordt als je hem komt halen om een volgend kunstje te leren.We leggen nogmaals uit dat het niet gaat om het leren van kunstjes aan de vogels.

Al zullen anderen versteld staan wat je vogel straks allemaal kan, het gaat om de relatie, interactie en de activiteit. In de natuur is de gemiddelde kromsnavel 8 uur per dag 7 dagen in de week bezig.

Nu hoeft hij ineens niets meer te doen, want z'n eten wordt op een bordje aangediend.Elke training vindt je weer terug in het bijbehorende werkboek.

Zo kun je stap voor stap heel ver komen van agapornis via pyrrhura tot ara:Eenvoudig aan te leren voorbeelden:- waarom een klikker gebruiken?- welke truc eerst aanleren?

Wat je binnen slechts 1 week kunt aanleren:

  • - opstappen en afstappen
  • - pootje geven
  • - rollen als een hond
  • - de ring om de stok leggen
  • - slapen als een baby: bedtijd
  • - kus geven
  • - gooi de euro in de spaarpot

en verder komt o.a. nog aan bod:

  • - commando's gebruiken
  • - bijten afleren en voorkomen
  • - schreeuwen afleren en voorkomen
  • - aanvallend gedrag corrigeren
  • - wegvliegen afleren en voorkomen
  • - poepen in de kooi
  • - omver rollen
  • - ondersteboven hangen
  • - dingen oppakken en aangeven
  • - fietsen, steppen en rolschaatsen
  • - vrije vlucht training opbouwen en uitvoeren

Werkboek Full Colour

In het bijbehorende werkboek of lesboek zo u wilt, worden alle stappen van de training dvd (4) beschreven en hier en daar nader uitgelegd.

Erg handig, want video kijken is leuk en nuttig, maar verschillende trucs en trainingen bestaan uit een aantal te nemen stappen die je zeer consequent en precies moet uitvoeren.

Bijvoorbeeld het geven van een beloning na een geslaagde actie mag niet langer duren dan slechts een paar seconden, zodat de vogel het verband kan leggen tussen wat hij deed en het gevolg daarvan.

Door het lesboek kun gemakkelijk de korte helder beschreven stappen nog even doorlezen vlak voordat je begint met een oefening.

style-5-top-orange

Satisfaction Guarantee

Omdat alle in deze Vogel Trainings Cursus Opgenomen handelingen met papegaaien en parkieten uitvoerig zijn toegepast door verschillende trainers en met uiteenlopende soorten loop je niet het risico dat er enig nadelig effect uit voortkomt.

Het toepassen van de stap voor stap trainingen die je zowel in de video’s als in het werkboek uitvoerig toegelicht vind, zijn bewezen effectief en doeltreffend.

Uiteraard dien je wel de aangewezen volgordes uit te voeren en je te houden aan de aanwijzingen die we geven. Verder hangt het er vanaf welke les je toepast bij welke vogel. Ook vogels van dezelfde soort zijn als individu onderling verschillend. We leggen uit hoe je met humeur en gedrag omgaat, zodat je op de juiste tijd de juiste trainingen toepast.

Geen enkele manier van vogel training geeft instant succes. Geduld en herhaling en consequent doorzetten is altijd noodzakelijk bij elke vorm van dieren training.

style-5-bottom
DIRECT INSCHRIJVEN
Heel erg bedankt voor jullie vele raadgevingen. Ik heb er van genoten. Ook geleerd van de tips.
Ik vond het super , en daarom krijgen jullie van mij een extra warme douche !!!! Ha,ha.
Ik stuur jullie link naar vele mensen , dat verdienen jullie. Lieve groetjes van Marian en Joris Marian en Joris
Wat een leuk initiatief! Ik ben me aan het voorbereiden op een nieuwe parkiet. Dit is wel een erg leuke manier om de voorpret compleet te maken. Zeker omdat het broedseizoen pas net begonnen is, en we dus nog even moeten wachten. Bedankt Marleen

Duidelijke Nederlandstalig en beproefd papegaai & parkiet als huisdier actieplan
en er is nog meer ...

Duidelijke Nederlandstalig beproefd papegaai actieplan om stap voor stap het gedrag van je papegaai of parkiet aan te pakken, maar ook om te ontdekken hoe je een probleemloze papegaai of parkiet gedurende zijn hele leven probleemloos moet houden.

Papegaaien en parkieten kunnen tussen wel 25 en 100 jaar oud worden, dus weten hoe het leven van een vogel als huisdier eruit moet zien, is van cruciaal belang voor elke vogel liefhebber!

Naast het unieke papegaai werkboek ruim 47 uur (!) helder overzichtelijk videomateriaal, waarin ik je aan de hand van voorbeelden, trainingssessies en praktijkvoorbeelden uitleg en demonstreer hoe je vaardigheden aanleert, gedrag corrigeert en zorgt voor zo optimaal mogelijke leefomstandigheden voor jou en je papegaai of parkiet.

Prachtig vormgegeven Online Papegaai & Parkiet Workshop met veel HD Video en Materiaal wat je direct kunt downloaden. Levenslang Toegang en Extra mogelijkheid tot vragen stellen en contact met mede cursisten.

Bonus #1

Als extra GRATIS DVD: ‘Achter de Schermen van TammeVogels.nl’

Hoe ziet ons dagelijks leven er uit als liefhebbers van kromsnavels? Een uniek kijkje achter de schermen met de vogels in de hoofdrol.

Een bezoekje aan de dierenarts die u via ons een exclusieve blik gunt achter de schermen.
Nog meer lessen over het gedrag van papegaaien vanuit het wild vertaald naar de huiskamer.

Bonus #2

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je leest een boek en na afloop denk je ‘oke, en nu?’.

Ik wil dit voorkomen en heb daarom de ‘Gezondheid-Checklist’ ontwikkeld. Hierop staat precies wat je dagelijks moet doen en laten om de methode zo goed mogelijk in de praktijk te brengen. Hang ‘m aan het prikbord of aan een kooi en leg een ijzersterke basis voor de toekomstige trainingen. Je kunt de Gezondheid- Checklist downloaden binnen de ledenwebsite.

Bonus #3

Wat je niet weet kun je niet toepassen.

Het voedingspatroon heeft invloed op het algehele welzijn van je vogel, dus ook op zijn humeur en gewilligheid om met jou bezig te zijn. Een vogel die 'lekker in z'n veren zit' reageert anders op jou dan een vogel die overvoed, ondervoed of anders verkeerd gevoed wordt.

Met de uitgebreide Voeding-Checklist in het Birdbox Voedingsrapport voorkom je voeding gerelateerde problemen en breng je jouw vogel in optimale fysieke conditie.

Bonus #4

Volledige Toegang tot Geïntegreerd VIP Forum

 

Wanneer je vandaag inschrijft op deze Bird Event Actie, krijg je GRATIS levenslang toegang tot ons besloten VIP Forum, waar je alle andere cursisten kunt ontmoeten, ervaringen kunt delen en zelfs extra advies kunt vragen.

Bonus #5

Inclusief bij deze aanbieding zijn nog vele extra's, zoals 50 min.
1 op 1 coaching m.b.t. uw papegaai of parkiet via skype, het BirdBox Voedingsrapport en natuurlijk de levenslange toegang tot alle ooit gehouden Live Bird Events.

Dit is wat jouw vogel straks o.a. allemaal gaat doen:

Beproefde Papegaai & Parkiet Trainingen voor Spelletjes en Kunstjes
Enthousiast Opstappen & Afstappen op 'commando'
Stoppen met Schreeuwen en/of Bijten om aandacht
Poepen Alleen in de Kooi of op het Papiertje!
Zich happy voelen als huisdier
Mee naar buiten zonder weg te vliegen
Los in huis op een vaste plek blijven
Na juiste conditionering d.m.v. klikker training verzin jij de spelletjes


Zo word je Papegaai & Parkiet Dol op u

De Beste Beproefde Trainingen voor Vaardigheden en Kunstjes met je papegaai of parkiet:

- aanvallend papegaai gedrag corrigeren
- wegvliegen afleren en voorkomen
- poepen in de kooi
- omver rollen
- ondersteboven hangen
- dingen oppakken en aangeven
- fietsen, steppen en rolschaatsen
- vrije vlucht papegaai & parkiet training opbouwen en uitvoeren

 

Bird Event

logo-birdevent-eventsLos van alle andere workshops en cursussen houden we regelmatig ons Bird Event. Dit is een 100% LIVE Online Seminar waarin telkens een actueel onderwerp wordt behandeld. Er is ook altijd gelegenheid tot het stellen van vragen.

Je kunt je hiervoor overigens alleen bij live uitzendingen gratis en vrijblijvend voor aanmelden via DEZE LINK naar het Bird Event. Je ziet daar meteen wanneer het eerst volgende Bird Event wordt gehouden.

JA, IK GA ERVOOR!


Erg nuttige informatie weer :D Ik ben een beginner met de papegaai en heb een bonte boer van bijna 10 weken. Heb em vanaf 7 weken oud en is vanaf 4 weken met de hand gevoed. Hij krijgt nu 2x per dag pap maar begint het steeds meer te weigeren. Op weg naar zelfstandigheid dus.. Ik ben trots op mijn nieuwe vriendje Joy. Erg leuk om dan ook dit soort informatie te krijgen want er is inderdaad weinig op internet te vinden. Bedankt dus!

Roxanne
ik vind het erg fijn dat ik deze lessen kan volgen, want daardoor heb ik het gevoel dat als ik mijn vogels ga kopen ik er klaar voor ben. Nanou
DIRECT TOEGANG KRIJGEN